Birbirinden Leziz Banket Menüleri

Düğünden önce menü tadımı yaptırabilirsin. Kırmızı et set menüsünü, Beyaz et menüsü ve çok daha fazlası. Menülere dahil olan süsleme ve organizasyon detaylarını aşağıdaki “Düğün paketleri ve organizasyonu” kısmında görebilirsin. Diğer menülerin içeriğini öğrenmek için de mekanla iletişime geçebilirsin.

Konsept Paketler

500 ila 750 kişilik kapasitesi ile geniş ve ferah bir düğün salonu. Görsel açıdan güçlü, gelin hamamı ile yenilikçi, kaliteli hizmeti ile profesyonel bir düğün salonu burası. İstanbul’daki düğün mekanları için yaptığımız dev incelemeyi okuyarak Felicita Düğün Salonu’nu daha iyi değerlendirebilirsin.

Müzik & Fotoğraf ve Çok Daha Fazlası

Düğün paketleri tarihsel olarak değişiyor. Güncel düğün kampanyalarının detayları için fiyat teklifi alabilirsin. Düğün çiftine özel hostes, Çocuklar için palyaço hizmeti, Müzisyen veya DJ, 250 araçlık ücretsiz otopark hizmeti, Misafirlere cafe break (isteğe bağlı), Masa ve sandalye süslemesi ve çok daha fazlası.

Kusursuz Dekorasyonlar, Eşsiz Süslemeler

Felicita Düğün Salonu bir hayli gösterişli dekorasyona sahip. Şeffaf Napolyon sandalyeler farklı renk seçeneğine sahip masa örtüleri ile kombinleniyor. Desenli halı, renkli ağaçlar ve çiçekler, suplalarda, kolonlarda ve mekanın çeşitli alanlarındaki golden detaylar dikkat çekiyor. Büyük kristal avizelere telkari detaylı çiçekli golden şamdanlar eşlik ediyor. Aynalı suplalarda ve masalardaki mumluklarda da telkari detayları mevcut.